Alustame nädala automõttega - juba on juhtunud esimesed libedast tingitud õnnetused. Just praegu oleks õige aeg minna ja talverehvid alla panna, enne kui esimene lumehelbeke suured järjekorrad toob.

Indrek sõitis viimase nädala jooksul jälle Boltiga - seekord elektrijalgrattaga. Sõidu lõpus tekkis aga küsimus, et kes ja kuidas täpsemalt hinnakirju koostab, kui autoga tuleb umbes kaks korda odavam?

Kütuserubriigis on kõik üpris vanaviisi, kuid gaas teeb tervitatavat hinnalangust, olles vahepeal isegi negatiivse hinna saavutanud. Pariisi autonäituselt aga jäid rääkimata uudised, mis puudutavad DS-i, vietnamlasi ja Mercedes-Benzi üpris ülbet liigutust.

Ford katsetab aga huvitava „lisavarustusega“ oma mudelil Lincoln Nautilus. Eri tootjatel on kiibikriisi mõjude leevendamiseks ja autode platsilt ära saamiseks omad nipid, Lincolnil saab soovi korral näiteks helisüsteemist bassikõlari „kustutada“.

Nädala kadunuke on pealkirjas mainitud Renault Zoe, millele sama nimega järglast ei tulegi. Räägime veidi mudeli ajaloost ning oma kogemustest selle pisikese elektriautoga.

Nädala proovisõiduauto oli täishübriidne Kia Niro. Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat. Head kuulamist!

1x
00:00