Narva maantee ristmik jääb avatuks, ning sellelt on jätkuvalt võimalik teha parempööret Jõe tänava suunas sadama poole. Avatuks jääb ka suletava tänava teine ots ehk et mööda ühesuunalist Raua tänavat saab jätkuvalt Kadrioru, Pirita ja Lasnamäe poole sõita.

Pronksi tänava sulgemine

Tööde piirkonda jäävate ristmikute fooride tsükkel seadistatakse ümber. Ümbersõiduks saab kasutada nii Raua tänavat kui ka Narva maanteed. Samuti jäävad jalakäijatele avatuks kõnniteed.

Tööde tegemise ajal on kohalikele elanikele tagatud juurdepääs oma majade juurde. Sõltuvalt tööde iseloomust võib ligipääsul esineda lühiajalisi piiranguid, millest töövõtja teavitab elanikke jooksvalt. Kuna tegemist on lõiguga, kus tuleb välja vahetada palju maa-aluseid tehnovõrke, siis võtab ehitus enda alla kogu sõidutee laiuse.

„Mõistame, et nende töödega kaasnevad ebamugavused kõigile liiklejatele, kuid seeläbi loome Jõe ja Pronksi tänavatele kaasaaegse ja eri liiklejatega arvestava linnaruumi. Lisaks parematele liikumistingimustele jalakäijatele ja ratturitele ning uuele haljastuslahendusele ehitame välja ka bussipeatused, et tänavatel oleks tulevikus rohkem ühistransporti,“ ütles abilinnapea Vladimir Svet.

Pronksi tänava Gonsiori ja Kunderi tänava vahelise lõigus hakkavad tööd 17. oktoobril. Lisaks suletakse liiklusele Pronksi tn, Gonsiori tn ja Kunderi tn vaheline lõik. Teed suletakse Pronksi tn kogu ristlõike laiuses, kaasa arvatud väljapääs E.Viiralti tänavalt Pronksi tänavale. Nii Pronksi tn-Gonsiori tn kui ka Pronksi tn-Kunderi tn ristmikud jäävad autoliiklusele avatuks. Ümbersõit toimub Kivisilla tn kaudu ja jalakäijatele olulisi piiranguid ei rakendu.