Selle algatuse toetamiseks on Taani audiotehnika luksusbränd Bang & Olufsen loonud oma ikoonilise Beosound 2 juhtmevaba kõlari piiratud väljalaske Ukraina lipuvärvides. Tänu kõlari koonusekujulise korpuse akustilise läätse tehnoloogiale luuakse 360-kraadine helielamus, mis täidab kogu ruumi. Nüüd pole Beosound 2 mitte ainult suurepärane helikogemus, vaid ka võimalus toetada Ukrainat.

Esimene kõlar kingiti Ukraina presidendile Volodõmõr Zelenskõile. Teise kõlari kinkis Zelenskõi Suurbritannia peaministrile Boris Johnsonile, kui ta Ukraina iseseisvuspäeval Kiievit külastas.

Kõik kogutud annetused lähevad C-kaarega röntgeniaparaadi ostmiseks. Sellised seadmed aitavad arstidel kiiresti diagnoosida luumurde, oluliselt suurendada edukate operatsioonide osakaalu ja päästa paljusid elusid, kuna kuulihaavad ja luumurrud on Ukraina sõjaohvrite ühed sagedasemad vigastuste tüübid.

Korjanduse lõppedes saavad kümme juhuslikult valitud annetajat piiratud koguses valmistatud Ukraina lipu värvides kõlari Bang & Olufsen Beosound 2.

Kuidas kampaanias osaleda, et võita kõlar?

Ukraina toetamiseks ja loosimises osalemiseks külastage ametlikku veebilehte https://donorbox.org/bang-olufsen ja tehke annetus C-kaarega röntgeniaparaatide ostmiseks.

Kampaania toimub 16. augustist 31. augustini ja võitjad selgitatakse välja 1. septembril. Loosimises osalemiseks tuleb teha annetus väärtusega 10, 100 või 1000 eurot. Mida rohkem annetusi, seda suurem on võimalus võita ainulaadne kõlar! Ühe osaleja ülekannete arv ei ole piiratud.

Loosimise tulemused avaldatakse platvormi UNITED24 ametlikul veebilehel.

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen on audiotehnika luksusbränd, mille asutasid 1925. aastal Taanis Strueris Peter Bang ja Svend Olufsen, kelle kirg ja visioon on jätkuvalt ettevõtte aluseks. Peaaegu sajandi on Bang & Olufsen nihutanud audiotehnoloogia piire ning ettevõte on jätkuvalt akustiliste uuendustega eesliinil.

Ka tänapäeval iseloomustab iga Bang & Olufseni toodet ainulaadne kombinatsioon kaunist helist, ajatust välimusest ja võrratust meistriteosest. Ettevõtte uuenduslikke ja kõrgtehnoloogilisi tooteid müüakse kogu maailmas Bang & Olufseni kauplustes ja veebilehel bang-olufsen.com ning valitud jaemüüjate juures. Ettevõttes töötab ligikaudu 900 inimest ja ettevõte tegutseb enam kui 70 turul. Bang & Olufseni aktsiad on noteeritud AS NASDAQ Copenhageni börsil.

Jaga
Kommentaarid