Seejuures ei too autotootja välja masina uusversiooni, vaid auto välimus jääb täpselt samaks 1960ndatel välja tulnud originaalversiooniga ning ka kasutatavad kered on samad. Jaguar pakub inimestele nimelt võimalust eemaldada autost mootor ja käigukast ning lasta selle asemele panna elektrimootor. Tegemist on sama mootoriga, mida kasutatakse hiljuti välja tulnud Jaguar I-Pace elektrilisel linnamaasturil.

Elektrimootor E-type mudelil

Klientidel, kellel E-type juba olemas on, on võimalus saata oma masin Jaguarile, sellelt eemaldatakse originaalmootor ning pannakse asemele elektrimootor. Seejuures pannakse originaalmootor kõrvale nii, et kui inimene peaks ümber mõtlema, on alati võimalik tavamootor masinasse tagasi panna. Kui inimesel endal E-type ei ole, pakub Jaguar ka võimalust, et firma otsib ise sobiva E-type masina ning teeb kogu töö kliendi eest ära.

Täiselektriline Jaguar E-type

Jaguari hinnangul auto sõiduomadused muutuda ei tohiks - kaalujaotus jääb samaks ning kuna pidureid ega vedrustust ei näpita, ei tohiks seeläbi midagi muutuda. Ainus erinevus on see, et auto muutub kiirendamisel pisut äkilisemaks ja ka tippkiirus kasvab. Autotootja sõnul jääb masina sõiduulatus ühe laadimiskorraga umbes 270 kilomeetri kanti.

Täiselektriline Jaguar E-type

Klientidel on võimalik auto sisemus moderniseerida ja lasta sinna panna tänapäevased multimeediasüsteemid või jätta interjöör puutumatuks ning kihutada elektriautoga ringi stiilsete 60ndate näidikutega.

Auto ümberehitamise lõplik maksumus oleneb sellest, mis seisus auto on, kas kliendil on endal juba sobiv kere olemas ning missuguseid lahendusi klient autosse soovib. Autosid konverteeritakse Jaguari Classic Works tehases, mis tegeleb klassikaliste autode restaureerimise ja taasehitamisega.