IAC muudab autod kuulikindlaks kergete sünteetiliste süsinikkiust plaatide abil. Ja nende uusimaid saavutusi on Tesla hittauto Model S "tugevamaks tuunida".

See pole lihtsalt katse Tesla nime abil endale tuntust koguda, kuigi küllap natuke seda ka.

Uue tugevama Model S-i näol sündis lisaks maailma kiireim kuulikindel auto (nullist sajani 2,4 sekundiga), mis on oma vallas kõva sõna, kui arvestada, kui kohmakas võib olla muidu menukas kuulikindel luksuslimusiin Maybach S600 Pullman. Lisaks sündis ilmselt keskkonnasõbralikem kuulikindel auto.

IAC-i meistrimehed kasutasid Model S-i varianti P100D, mille kerepaneelide alla peitsid umbes 250 kilo jagu tugevdavaid materjale. See võib tunduda suur lisamass, aga on firma sõnul ikkagi oluliselt kergem kui tavapärased tugevdusmaterjalid.

Lisaks sai auto põneva kaitsemeetme, mille nimi on Bio-Weapon Defense Mode (ee biorelva-vastane kaitserežiim) ja mis suutvat autosse jõudvat õhku ohtlikest ainetest puhtaks filtreerida.

Tellija võib turvameetmete paketti ka lisaraha eest täiendada – varustada auto näiteks ukselinkidega, mis annavad jõuga sissetungijale 120-voldist voolu "maitsta".

Iga IAC poolt tugevdatud Model S on seega tellimustöö. Pildilolev eksemplar valmis Kesk-Ida kliendile avalikkusele teadmata summa eest.