Järgmine kord, kui midagi küpsetate, ärge nähke vaeva või eelsoojendamise ja -pehmitamisega. Võtke lihtsalt riiv ja lisage võilaastukesed sinna, kuhu tarvis.

Paljud retseptid nõuavad taignasse segamiseks pehmet võid, kuid isegi äsja sügavkülmast võetud või sulab pärast riivimist paari minutiga.

Pealeselle on riivitud võid lihtsam lisada kõikvõimalikesse retseptidesse, eriti sellistesse, mis nõuavad nimelt külma võid, nagu pirukakoorik või biskviiditaigen.

Laaste on kergem muude ainetega segada kui noaga hakitud kamakaid, mis teeb või lisamise protsessi sujuvamaks ja kogu taigna lõikes ühtlasemaks ning välistab või koondumise klompidesse.

Tõtt-öelda pole teil enam üldse mingit põhjust külmunud võipakki noaga torkida — riivitud või on parem praktiliselt igas olukorras, olgu röstsaiale määrituna või küpsetiste komponendina.

Tegelikult kehtib sama sageli ka paljude muude igapäevaste toidukaupade kohta nagu küüslauk, kartul, porgand, keedumuna jt.