Siiski leidub agaraid üllatuserikkujaid (inglisepäraselt spoilerdajaid), kes sellega ka metsiku metsiku veebi avarustes tegelevad.

Ja kui uskuda veebis ringlevat infot, siis on nüüd avalikkuse ette jõudnud populaarse sarja "Game of Thrones" (e.k "Troonide mäng") seitsmenda hooaja peamised sündmused.

Forte toimetus pole nii julm, et palavalt armastatud sarja fännile kasvõi kogemata midagi ette rääkida, kui ta eelistab seda vältida. Seega ma linki siia ei pane. Küll aga võib igaüks neid veebis otsida, näiteks guugeldada sõnu game of thrones season 7 spoiler.

Ma natuke piilusin... Kuigi täna on võimatu kinnitada, kas info on tõene, sest seitsmes hooaeg ilmub alles järgmise aasta juunis, tundub, et tulekul on põnevaid arenguid!

Üllatuserikkujad jõudsid algupärasel kujul veebi Free Folki Redditi-lehel, mille varasemad spoilerid kuuenda hooaja kohta olid üllatavalt täpsed.

Algse postitusega seotud konto on nüüdseks kustutatud, aga teised on infot edasi levitanud. Vaata näiteks saidile heatst.com.

"Game of Thronesi" on valmis ja näidatud kuus hooaega, lisaks on tulekul kaks hooaega, kus on vastavalt seitse ja kuus jagu. Nende ilmumisajad on praegu saadavaloleva info põhjal 2017. a juuni lõpp ja 2018. aasta.

NB! Uudise avapilt on valitud "Game of Throne'i" juba ilmunud jaost, et illustreerida üllatust ja šokki, mis fänni tabavad, kui ta seeria kohta ootamatult liiga palju teada saab.