Graham loodi Austraalias Melbourne`i kunstniku Patricia Piccinini sealse liiklusturvalisuse kampaania raames. Ta disainiti sellise kehaga, mis võiks olla inimtüübil, kes on mingil põhjusel evolutsiooniliselt autoavariidega kohanenud - nii teatab Victoria osariigi liiklusõnnetuste komisjon, mis kampaania taga seisab. Niisuguse kehaga inimene peaks oleks võimeline pärast suurel kiirusel toimunud kokkupõrget sündmuskohalt rahulikult minema jalutama.

Mille poolest ta siis meist erineb?

Esiteks on Grahamil tohutult massiivne kolju aju kaitsmiseks. Paks, lame nägu on võimeline kokkupõrke jõudu hästi absorbeerima. Grahamil ei ole kaela, tänu millele ei saa see ka kokkupõrkes murduda. Lisaks on tal väga paks, tugev nahk ning lisarinnanibud ribide vahel, mis töötavad justkui õhupatjadena. Tünjal mehikesel on lisaks põlved, mis liiguvad igas suunas ja ka üks vedruna toimiv lisaliiges sääreluus, mis aitab tal läheneva auto eest ära hüpata - seda juhul, kui ta jalakäijana ohtu satub.

Grahamit ja tema kummalist, ent turvalist keha on võimalik lähemalt 360-kraadises pildis vaadelda tema veebilehel meetgraham.com.au.