Praegu 62-aastane mees on vanglates aega veetnud alates 14. eluaastast; 50-sena oli ta trellide taga mööda saatnud juba 23 aastat.

Tema süütegude loend on väidetavalt nii pikk, et politseiametnikud on seda sisaldava faili varustanud hoiatusega seda mitte välja printida, kuna see raiskaks liiga palju paberit.

Meest, kellele peadpööritava 668 seaduserikkumise eest on määratud kokku 469 karistust, peetakse Ühendkuningriigi kõige viljakamaks kurjategijaks.

Ainuüksi temaga seotud kohtuprotsesside läbiviimine on maksumaksjale maksma läinud umbes kolm miljonit naelsterlingit (3,38 mln eurot) ning ei paista, et ta praegu, 62 eluaasta vanuses oma elukombeid niipea muuta kavatseks.

Hiljuti määrati Ryanile karistuseks järjekordsed 18 kuud vangistust mehe kõige hiljutisema, 24. aprillil toime pandud süüteo eest.

Ta oli äärmuslikus joobeseisundis astunud bussi Accringtonis, avanud püksiluku ja urineerinud bussipõrandale. Seejärel käperdas ta bussijuhile rikkumisest teatanud naisterahva rindu ja lahkus bussist, et siseneda järgmisesse bussi ja seal taas põit tühjendada.

Kohtunik määras talle selle eest vabadusekaotuse, millest 18 kuud tuleb enne tingimisi ja järelevalve all vabanemist reaalselt ära kanda.

Ryani süü- ja kuritegude registrit peetakse Ühendkuningriigi konkurentsitult kõige pikemaks. Lancashire’is Prestoni kroonikohtus toimunud süüasja kohtulikul arutamisel kinnitas kriminaalhooldustöötaja, et ta pole kunagi varem sellist registrit näinud.