Etsy veebikeskkonnas 4,89 euro eest müüdav leid ei väärigi õigupoolest aksessuaari nimetust. See on pelgalt kleebis, mida oma AirPodsi karbile kleepida.

Miks seda teha? Et Apple'i hiljuti ilmunud juhtmeta kõrvaklapid varastele silma ei jääks. Kleebis muudab selle tavalise hambaniidi-topsi sarnaseks.

Juhtmeta klapid ning nende laadimiseks ja kandmiseks mõeldud karp (mida tuleb samuti vahel laadida) on ju kallid ja haprad. Neid võib kaotada - sellist pisikest jubinat on kerge maha pillata –, laps või lemmikloom võib klapi suisa alla neelata, need võivad maha kukkuda ja keegi võib hooletult peale astuda... Kindlasti võib neid tahta ka varas.

Ühe klapi asendamine on Apple'i vahendusel võimalik, aga kallis. Sama kehtib laadimiskarbi kohta. Kohe nii kallis, et mõni ei taha AirPodsi ostma hakatagi.

Selline aksessuaar tundub esmalt lihtsalt naljakas, aga võib eelnevale mõeldes päris marjaks ära kuluda. Vargaid ikka leidub. Nüüd võiks veel leiutada aksessuaari, mis võimaldab vältida AirPodsi kaotamist, lõhkumist või allaneelamist!

Kleebisel on kuulsa suuhügieenitoodete seeria Oral B sarnane väljamõeldud bränd Oral O. Võib tõesti juhtuda, et varas ei tee vahet, eriti, kui tal on kiire!7