Tokyo meelelahutusrajoonis Shibuya tegutseb naiste eneserahuldamise teemale pühendunud Love Joule, vahendab Oddity Central.

See näeb õrnema soo rahuldamiseks loodud masturbatsiooni-abivahendite ekspositsiooni tõttu esmapilgul välja nagu uhkemat sorti sekspood.

Päriselt on tegu hoopis baariga, kus naised saavad avameelselt, häbi tundmata ja ühiskondlikku halvakspanu kartmata vestelda teemadel, mida Jaapani kultuuris on ammugi tabuks peetud.

"Pakume klientidele võimalust istuda maha ja veeta aega meeldivas keskkonnas, kus neil on vaba voli arutada käsikiimlusega seonduvaid küsimusi," selgitas baari omanik Megumi Nakagawa.

"Kuna paljud inimesed suhtuvad naiste masturbeerimisse kui millessegi salapärasesse või kohatusse, pole see traditsioonilistes baarides just tavaline vestlusteema."

Daamide hulgas, kes hindavad seda, et neid seksuaalsuse vallas suuremale avameelsusele õhutatakse, aga ka nende jaoks, kes soovivad vältida meeste külgelöömiskatseid, on Love Joule juba menukaks lokaaliks kujunenud.

"Käin seal sellepärast, et seal on ohutu ja ma ei pea pidevalt meeste lähenemiskatseid tõrjuma," rääkis üks külastajaist. "Lisaks on tegu oivalise kohaga alkoholi pruukimiseks ja lobisemiseks sellest, mis naistele huvi pakub — seksist ja meestest —, mis samuti kliente meelitab."

See paistabki olevat kummalisevõitu asutuse suuremaid plusse — meesterahvaid ei lubata sinna nimelt muidu kui koos naissaatjaga.