33-aastane Gigi Chao kuulutas hiljuti, et naitus Prantsusmaal Sean Eavi nimelise naisterahvaga, kellega ta on seitse aastat koos elanud, teatab Oddity Central

Võimukas isa ei taha tollest abielust aga midagi kuulda ning on sellekohased teated koguni võltsiks kuulutanud, kinnitades, et ta tütar on jätkuvalt vallaline.

Magnaat rääkis ajalehele South China Morning Post, et ootab kannatamatult tütre abiellumist ning on koguni välja pannud 65 miljoni dollari suuruse vaevatasu mehele, kes daami südame suudab võita.

"Gigi on väga hea naine — andekas ja kauni välimusega. Ta on oma vanematele ustav, väga helde ja teeb vabatahtlikutööd," kõneles mees, lisades, et rahalise autasu näol on tegemist lihtsalt motiveeriva ajendiga, mis peaks peibutama mehi, kellel on oma äri alustamiseks vajalikud oskused, kuid puudub kapital.

Et pakkumist veelgi ahvatlevamaks muuta, on jõukur valmis tulevase väimehe oma kontserni tööle võtma.

"Mind ei huvita, kas ta on rikas või vaene — peaasi, et helde ja lahke südamega," täpsustas miljardär.

Iseenesest on paradoksaalne, et mees, kes pole iial abiellunud ning hooples omal ajal enam kui kümne tuhande naisterahva võrgutamisega, näeb nüüd nii palju vaeva, et oma vanimat tütart mehele saada.

Paistab, et 76-aastane pleiboi ei aktsepteeri Gigi seitse aastat väldanud lesbilist suhet ega äsjast laulatust.

Hongkongi seadused nimelt samasooliste abielu ei tunnista, nii et tehniliselt on veel võimalik, et Cecil Chao Sze-tsungi unistus teoks saab.

Manchesteri ülikooli lõpetanud ja hetkel isa ettevõttes direktorina töötav 33-aastane Gigi Chao on kuuldavasti nimetanud isa ponnistusi "meelt lahutavateks" ega kavatse kogu loo pärast liialt muretseda, kuni kosilasi pole platsi ilmunud.

Samuti nentis ta, et pärast Cecil Chao Sze-tsungi avaldust on teda pommitatud uute Facebooki-sõbrataotlustega.

Naise Twitteri-kontole, mida ta pole kasutanud juba juulikuust saati, on samuti siginenud hulk uusi järgijaid.

Mis vähemalt sama pentsik: lugu on pälvinud ka filmitegijate tähelepanu ja mingi töötlus sellest peaks lähitulevikus jõudma kinoekraanidele, vahendab The Hollywood Reporter.

Stsenaristid ja peaosatäitjad pole veel teada, tootjafirma on aga Four by Two. Selle kaudu väljastab filme menukoomik Sacha Baron Cohen, kes on šokeerinud, tülgastanud ja lõbustanud meid teoste "Borat", "Brüno" ja "The Dictator" nimiosas (ning samuti "Da Ali G Show" telesarjaga).

Coheni osalus lesbivõrgutaja-komöödias pole veel kinnitatud. Uudisprojekti pealkiri olla aga "The Lesbian" (e.k "Lesbi").