Ja nagu ilmneb, on Intel teatanud, et McAfee ei saa oma nime tagasi. John McAfeel seisab nüüd nähtavasti ees tõsisem kohtuvaidlus, kuna Intelil on täielik õigus tema nimele. McAfee oleks tahtnud nimelt oma investeerimisfirma nime MGT Capital Investments tahtnud muuta nimeks John McAfee Global Technologies, aga Intel pani veto.

Intelile kuulub tema rajatud viirustõrjesüsteem 2011. aastast alates, ja Intel on teatanud, et hakkab ka järkjärgult tema nime kasutamisest loobuma, seni on aga positsioon maailmaturul just tuntud nime taga kinni. Ametlikult on kogu süsteem juba kaks aastat kandnud nime Intel Security. John McAfee loobus küll firma juhtimisest juba 1994 ja kaks aastat hiljem müüs maha ka kõik selle aktsiad.

2012. aastal sattus küll John McAfee suure meediatähelepanu alla, kuna Belize'i politsei oli teda kimbutanud, kahtlustatuna seotuses ühe naabri surmaga. Tänaseks on need tõestamata süüdistused küll unustusse vajumas ja USA-sse tagasi kolinud McAfee oleks tahtnud veel libertaalaste kandidaadina USA presidendiks saada, paraku parteisisesel hääletusel ei jäänud pinnale.

Ja nördinud McAfee on lausa inimesi kutsunud üles oma nime kandnud viirustõrjeprogrammist loobuma. Isegi videos relvaga vehkides. Tema kunagisest 100 miljoni dollari suurusest varandusest on pillava elu tõttu küll vaid riismed järel.