Pley teenust võib nimetada Legode "Netflixiks". Nagu filmi- ja telesarjapakkujaga saab ühe kindla kuutasu eest peaaegu lõputu hulga vaatamist, pakub ka Pley tohutult Legosid fikseeritud kuutasu eest.

Pärast kuuajalist proovi on võimalik valida kahe erineva hinnaga paketi vahel. 20-dollarine Builder pakett sisaldab lihtsaid ja keskmise tasemega Lego komplekte ja tasuta postiteenust.

Pärast suure andmebaasi põhjal (vaata valikut siit) oma soovinimekirja koostamist saadetakse koju esimene soovitud komplekt päriseks, seejärel teine laenuks.

Kui sellega on piisavalt mängitud, saab selle tasuta teenusepakkujale tagasi saata. Seejärel tuleb koju järjekordne komplekt ja nõnda edasi.

50-dollarises Master paketis on ka suuremad ja keerukamad Legod, mis koosnevad 4000 klotsist.

Pley lubab, et kui komplektist mõni klots kaduma läheb, siis mingit trahvi või karistust selle eest ei järgne. See-eest võimaldab Pley mängida kõikvõimalike komplektidega ilma, et need tuleks välja osta ja need kodus ülemäära ruumi võtaksid.

Praegu on nutikas äriidee käima lükatud üksnes USA-s, kuid on ilmselt aja küsimus, millal mõni Euroopa ärimees siinkandis ideed kopeerib.