"Te ei suuda seda ootusärevust ette kujutada," meenutab tüdruk. "Näha luust ja lihast Gaddafit ...ta nägu oli mul silme ees juba sünnist saati."

Soraya viidi kiirelt riietusruumi, kus ta pani selga Liibüa rahvariided. "Mu süda peksis tuhat lööki minutis," kirjeldas Soraya. Ta oli kõigest viisteist aastat vana, tubli moslemitüdruk, kes polnud joonud tilkagi alkoholi ega suitsetanud sigaretti. "See kõik juhtus nii kiirelt. Ma hoidsin lillebuketti, siis haarasin Gaddafil käest ja suudlesin seda. Mul oli tunne nagu hõljuksin pilvedes." Gaddafi patsutas tüdrukut rahulolevalt.

Soraya kadumine

Liibüa diktaator mõistis, et Soraya on eriline. Mõne aja pärast kadus tüdruk jäljetult.

Mis täpselt juhtus, avaldab prantslanna Annick Cojeani uus raamat "Gaddafi haarem: lugu noorest naisest ja Liibüa võimuladviku ahistamistest". Vahetult pärast 2011. aasta revolutsiooni kohtus Soraya prantslannast ajakirjanikuga ja rääkis talle juhtunust.

"Ma ei unusta kunagi, mis tunne oli kuulda Soraya elu saatuslikest hetkedest," ütles Cojean, "kogu see õudus jälitab teda siiani".

Kõigest päev pärast Gaddafiga kohtumist tuli kolm naiskorrakaitsjat Sorayat otsima. Gaddafi andis nimelt alluvatele märku: "ma tahan seda tüdrukut".

Gaddafi korrakaitsjad leidsid Soraya ilusalongist, mille omanik oli tema ema. Tüdrukule anti mõista, et kolonel soovib Sorayat näha ja ta peab kaasa tulema. Ema andis loa tüdrukul minna, tegelikult tal lihtsalt polnud võimalust keelduda - tüdruk oleks minema viidud niikuinii.

Alasti Gaddafi

Soraya viidi majja, kus ta nägi tuttavat tüdrukut - ühte oma kunagist klassikaaslast - kuid ta ei tundnud kergendust. Tal kästi sisenda telki, kus ta nägi tugitoolis istumas Gaddafit ennast. Diktaator ei tervitanud tüdrukut, vaid käskis oma turvanaistel ta valmis panna.

Sorayalt võeti veri, ta raseeriti ja anti jalga stringid. Gaddafi korrakaitsjad ütlesid tüdrukule, et kui ta on "issi Moammariga" kohtunud, võib ta lahkuda.

Tüdruk viidi ruumi, kus oli suur voodi, millel pikutas alasti Gaddafi. "Pööra ümber, sa hoor," karjus Liibüa riigijuht. Hirmul tüdruk kivistus, ta ei suutnud midagi teha ega öelda.

"Ära karda," ütles mees. "Ma olen sinu issi. Kuid ma olen ka sinu vend ja varsti ka sinu armastatu. Seda kõike olen ma sulle, sest sa jääd minu jaoks siia igavesti."

"Ma ei saanud midagi aru, mitte midagi," meenutab Soraya. "See kõik oli nii nõutukstegev. Mida ma siin teen? Miks ma siin pean olema?"

Ropp vägistamine

Mingil põhjusel jättis Gaddafi tüdruku esimesel ööl vägistamata. Kolmandal ööl aga diktaator järele ei andnud ja vägistas teda nii räigelt, et Soraya veritses järjest 36 tundi. Dokumentidest on teada, et Gaddafi vägistas naisi kõikjal. Diktaatori kokk rääkis pärast revolutsiooni Briti väljaandele The Times, et Gaddafi vägistas naisi alati võikalt, enamik viidi pärast seksimist otse haiglavoodisse.

Alates tüdruku saabumisest käskis Gaddafi lisaks temaga magamisele tal kokaiini teha ja alkoholi juua. Vahetult pärast vägistamist Gaddafi urineeris Soraya peale. Seksiorja sõnul vägistas Gaddafi ka noori mehi.

Diktaatori naiste mantra oli: "Me sööme, me magame, me kep**e".

Soraya sõnul sai tema elu läbi päeval, mil Gaddafi ta vägistas ja see, et ta viimaks vabaks sai, oli ime, millest ta enam isegi ei unistanud.

Muammar Gaddafi tapeti revolutsiooni käigus 20. oktoobril 2011. aastal.