Kui vahetad kiired süsivesikud valkude vastu, kaotad esmalt palju vedelikku, sest keha hakkab kasutama rasva energiana. Paari nädala pärast on see keha jaoks tavapärane ning kaalulangus ei ole enam nii kiire kui alguses. 4-nädalase puhkuse ajal 4 kilogrammi kaotada on aga täiesti reaalne ning normaalne.

Tervislik toit, mis aktiveerib organismi

* Marjadest valmistatud smuuti täis kasulikke vitamiine, mineraale ja antioksüdante. Täiskõhutunde    saavutamiseks lisa jogurtit, kohupiima või sojajogurtit
* Pastasalat – täisterapastast, mis hoiab kõhu kauem täis ning veresuhkru taseme ühtlase.
* Kodune jäätis – sega marjad kohupiimaga ning pane sügavkülma. Serveerimisel lisa purustatud pähkleid. Täiuslik valgupmm, mis on kasulik ning hoiab kõhu pikka aega täis. Hea ka magusaisu vastu.
* Vesi – vajame iga päev vähemalt 1,5 liitrit vett. Et joomine lihtsam oleks, lisa vette tsitruselisi, marju, maitsetaimi, kurki.
* Arbuus – suurepärane jahutav vahepala. Sisaldab antioksüdante ning häid vitamiine
* Keedetud muna näkileivaga – lihtne, tervislik ning toitev vahepala, mis sisaldab nii valke, kasulikke süsivesikuid kui ka rasva
* Maitsestamata jogurt, marjad ja müsli – eelista suhkruta jogurtit ja müslit. Aeglased süsivesikud hoiavad veresuhkru taseme ühtlasena.

Sellest toidust proovi hoiduda

1. Kuklid ja croissant'id

Sisaldavad kiireid süsivesikuid, mille tulemuseks on järsk veresuhkru taseme tõus, mis langeb hiljem sama kiiresti. Seepärast muutud väsinuks ning näljaseks juba lühikese aja järel.

2. Moos, mahl ning kreemid-pudingid

Sisaldavad sageli palju suhkrut, mis vallandavad meie isu.

3. Saiakesed ja koogid

Täis suhkrut ning ebatervislikke rasvhappeid. Sisaldavad kiireid süsivesikuid, mis vabastavad suurel hulgal insuliini. See omakorda paneb keha rasva salvestama

4. Punane liha ja vorstitooted

Vorstid sisaldavad sageli vähe liha ning palju rasva, soola ja maitseaineid. Vali suure lihasisaldusega vorstid. Leidub teooriaid, mille järgi punane liha suurendab vähiriski. Seepärast proovi tarbida seda mõistlikus koguses.

5. Kartulikrõpsud ja kommid

Kartulikrõpsud sisaldavad transrasvu, mis salvestatakse kehas ning mis ei sisalda kasulikke aineid. Lihtsalt tühjad kalorid ning palju energiat.

6. Jäätis

Palju rasva ning palju kaloreid. Jäätist süües eelista väiksemaid koguseid või isevalmistatud jäätist.

7. Rosé vein ja õlu

Takistavad rasvapõletust, sest organism keskendub alkoholipõletusele. Kui jood naisena neli purki õlut päevas, oled tarbinud suure osa oma päevastest kaloritest. Rosé vein sisaldab aga palju suhkrut.