Zuckerberg väitis oma kodulehel, et isapuhkuse võtmine on väga isiklik otsus, samas ei teatanud ta veel, kes teda selle puhkuse ajal asendab. Oma avalduses teatas Zuckerberg ka: "Uurimused näitavad, et siis kui töötavad vanemad võtavad aega, et oma vastsündinutega koos olla, on tulemused palju paremad nii perede kui ka vanemate jaoks.

USA on üks vähestest riikidest maailmas, kus näiteks emapuhkus on küll seadususega sätestatud, kuid selle eest töötajaile rahalist hüvitist ei maksta. See paneb ilmselgelt veel suurema koormuse just isade kaela. Mõned osariigid võimaldavad küll ka tasulist vanemapuhkust, aga lõppkokkuvõttes taandub kõik tööandja nõusolekule.

Facebook lubab oma töötajail küll võtta ka tasustatud vanemapuhkust, kuid vaid neli kuud, mis tuleb kasutada ära kas korraga või jagatuna lapse esimese aasta peale.

31-aastase Zuckerbergi varanduse suuruseks hinnatakse praegu 44,6 miljardit dollarit. Priscilla Chaniga abiellus ta 2012. aastal, hiljuti teatasid nad, et ootavad tütart, kuid millal laps sünnib, ei ole veel päriselt selge. Priscilla on ka varem last oodanud, kuid kolmel korral on tulemuseks olnud nurisünnitus. Nüüd paistab õnneks lootega kõik korras olevat.