1. Et hoida ruumi kokku ja peita teler muu sistuse hulka ära, on QLED teleril spetsiaalne minimalistlik seinakinnitus, mis lubab riputada teleri otse seinale. Kogu ülesseadmisprotsess võtab aega kuni 15 minutit ja on tehtav vaid nelja lihtsa sammuga.

2. Kui sulle meeldib kaunistada oma koduseinu perepiltide või maalidega, ära pelga sinna juurde kombineerida ka telerit. Erinevas mõõdus ristkülikud seinal võimaldavad teleril saada ruumi üheks loomulikuks osaks. Alati töös režiimi kasutades võid televiisori abil hõlpsasti täienda oma olemasolevalt maalikollektsiooni.

3. Väikese ruumi efektiivne ärakasutamine on raske, kuid mitte võimatu. Üks viis, kuidas muuta sein visuaalselt laiemaks ja tuua esile oma lemmikraamatud, suveniirid ja pildid, on lisada teleri kohale riiul. Horisontaalsed jooned lisavad toale avarust ning madalad laed tunduvad ühtäkki palju kõrgemad.

4. Kui sinu telekaga on ühendatud kõlarid, kodukino, mängukonsoolid ja muud seadmed, oled ilmselt tuttav juhtmete ärapeitmise probleemiga. Samsung lahendas ühe suurima majapidamisi kimbutava probleemi nii, et lisas QLED teleritele silmale märkamatu ühenduskaabli. Kõik soovitud seadmed ühendatakse QLED teleriga läbi peenikese optilise kaabli — nii saad ruumi asjalikumalt kasutada.

5. Stuudiotüüpi kodus peab iga seade ja mööblitükk täitma praktilist rolli. Tänu võimalusele viisakalt juhtmeid peita ning 360-kraadilisele disainile, mis on elegantne igast nurgast, saab QLED teleri paigutada stiilseks piiriks toa kahe osa vahel.

6. Kui iga detail sinu kodus on sulle oluline, kasuta telekaaluse puhast pinda praktiliselt. Lamp või vaas, mis on seadmest endast kõrgem ja asetatud teleri kõrvale, loob harmoonilise ülemineku laualt telekale. Lisaks ei mõjuta QLED teleri vähendatud peegeldumine televiisori vaatamise kvaliteeti. Täpsema info saamiseks külasta www.samsung.ee
Jaga
Kommentaarid