Mashable portaali filmikriitikud on kokku kogunud kümme kinoajaloo parima värvikasutusega filmi. Tänu kõrgele HDR1500 tasemele näevad QLED telerivaatajad pildi iga pisimatki detaili — ilma värvikao või -moonutuseta. Lisaks ei pea mõtlema toavalgustusele, sest musta laialdased ja sügavad värvitasemed koos pildikontrastiga tagavad üheselt hea kogemuse nii päeva- kui ka öövalguses.

1. In the Mood for Love — 2000. aastal valminud romantiline draama üllatab vaatajaid küllastunud värvide ja varjudega, mis säravad ekraanil nagu vääriskivid.
2. Roy Anderssoni triloogia The Living Trilogy kõik osad põhinevad tummfilmi printsiipidel, võimaldades vaatajal pöörata kogu tähelepanu pildile ja näitlejate ilmetele.
3. The Grand Budapest Hotel on üks Oscarivõitjatest. Filmikriitikud on just siin korduvalt kiitnud pastelsete toonide edukat kasutust.
4. Vaatajad hindavad kindlasti filmi Only God Forgives neoonvalguse läiget ja väljenduslikkust.
5. Prantsuse film Contempt, Brigitte Bardot’ga peaosas, kasutab värve peidetud sümbolitena — näitlejate kostüümides ja stsenograafias kasutatud vastandlikud värvid loovad paralleelse süžee.
6. Teistest Rootsi kinopärlitest eristab filmi Cries and Whispers mäng punase, valge ja musta värvi vahel.
7. Alfred Hitchcocki filmis Vertigo on igale näitlejale määratud kindel värv ning tähelepanelikud vaatajad märkavad kindlasti, et need värvid ei peegeldu mitte ainult näitlejate kostüümides, vaid ka nende tegelastes.
8. Sin City on noir stiilis film, milles musta ja valge kontraste rõhutatakse eredates detailides.
9. O Brother, Where Art Thou? on tehtud seepiatoonis, mis kannab kõnekalt teisel pool ekraani olevate vaatajateni Ameerika steppide kuumuse.
10. The Fall on müütidest põimitud lugu, milles on oma roll nii kuninglikel värvidel kui ka arhitektuuri mosaiigi detailidel.

Uuri täpsemat infot Samsung QLED telerite ja selle võimaluste kohta aadressil www.samsung.ee

Jaga
Kommentaarid