Nädalasel tuuril läbi Baltimaade autosid hindavad eksperdid peavad täna ühtlasi langetama oma valikud. Mille järgi need sünnivad?

Läti venekeelse Top Geari toimetaja Ilmaras Likumas avaldas, et tema jaoks on parima auto valimine alati väga individuaalne teema. "See sõltub alati sõitja vajadustest. Igaüks peab leidma oma vajadustele ja soovidele vastava auto - mängu tulevad auto sõiduomadused, välimus, põnevus, maksumus," sõnas ta.

Tänavusel Top Geari auhinnatuuril osalevatest autodest on Likumasele jätnud sümpaatse mulje näiteks Volvo XC90 ja Škoda Superb. Mehe sõnul on Superb tõeline tunnistus sellest, millise arengu on Škoda 25 aastaga läbi teinud.

Leedu Top Geari peatoimetaja Karolis Judzentavičius andis hindamiseks lihtsa valemi: "Pärast uue autoga esmakordselt sõitmist tuleb endalt küsida: kas tahad autost välja ronida või sinna kauemaks jääda. Mõned testitud masinad ärritasid mind, mõned pakkusid aga puhast lõbu."

Ta ei soovinud oma soosikuid välja öelda, kuid mainis, et tema ootusi ületasid näiteks Jeep Renegade, eksklusiivne Fiat 500X, aga ka Toyota Avensis, mis "ei paku palju emotsioone, aga kus on kõik, nagu peab".

Judzentavičius kiitis ka Kia Sorentot. "Üllatav, millise kvaliteedi- ja kvantiteedihüppe on viimastel aastatel teinud korealased," sõnas ta.