Nagu Twitteris vette lartsatanud robotist pilte postitanud Peter W. Singer naljaga pooleks mainib, on trepiastmed parim kaitse võimaliku robotite revolutsiooni vastu. Knightscope`i robotite ülesandeks on patrullides ohte tuvastada ja neist inimturvajaile teada anda, ise need olukordadesse ei sekku. Singer lisab, et roboti nimi oli Steve ja tegu oli turvaja esimese iseseisva tööpäevaga.

Igatahes paistab, et kontorikompleksis tööd alustanud robot ei olnud enne omapäi tööle veeremist tervet patrullimispiirkonda endale päris täpselt selgeks teinud või ei olnud see kursis trepi kui sellise olemusega. 136-kilone robot veeres väikestest astmetest alla, kukkus basseini ning ta päästjaiks osutusid kummikud jalga tõmmanud lihast ja luust inimesed.

Paraku ei saanud robot ka kukkudes käsi ette panna, kuna neid sel lihtsalt ei ole.

Nali naljaks - tegelikult on Knightscope`i robotid oma tööd tähelepandamatult ja ilmselt edukalt (muidu oleksid need ju turult kadunud) teinud juba mitu aastat, mudel K5 on olnud arenduses juba aastast 2013. Time.com vahendas, et Knightscope`i teatel on supleva turvaja näol tegemist eraldiseisva intsidendiga ning firma lubas nädala jooksul kompleksi uue turvaroboti toimetada.