Päeva lõpuks pidi roboti leiutaja Sergi Santos kurvastusega nentima, et robotil oli katki murtud kaks sõrme, tema rindu, jalgu ja käsi katsunud külastajad põhjustasid lõpuks roboti täieliku lagunemise.

Enne lammutamist oli Samantha saalis ringi liikunud, külastajatega kõnelenud, jaganud sooje kallistusi ja küsinud, kuidas neil läheb. Tehisintellektiga robotid, nagu Samantha, on võimelised lihtsamaks vestluseks erinevates keeltes ja tajuvad ka seda, kui neid katsutakse.

Kuigi roboti kehaosad olid katki, oli tarkvara ikka korras ja esmalt viidi ta tagasi Barcelonasse, kus ta puhastatakse ja parandatakse.

Kuid messi külastajate kohta oli Santosel vaid tigedaid sõnu:"Rahvas võib olla halb. Kuna nad ei saa tehnoloogiast aru, nad ei pea ka selle eest maksma, siis kohtlevad nad nukku nagu barbarid."

Santos on küll suutnud maha müüa juba 15 sellist seksrobotit, kuulsamaid neist, Fanny paikneb Viinis Kontakthofi nimelises bordellis ja oma suure jutukuse tõttu on juba populaarsem kui ükski tegelik sekstöötaja.