Telia Eesti ärikliendi IT-teenuste juhi Taavi Talve sõnul on õnneks möödas need ajad, mil iga aasta või paari tagant seisis ettevõte silmitsi küsimusega, kuidas saada kõigisse oma tööarvutitesse uus ja turvaline kontoritarkvara ning võimekas viirusetõrjeprogramm.

„Turul on selgelt süvenemas trend, kus ettevõtted soovivad tegeleda võimalikult vähe erinevate IT-teemadega ning keskenduda oma põhitegevusele. See annab võimaluse suurendada oma efektiivsust ja konkurentsieelist. Kuna selline nõudlus pidevalt kasvab, tulime välja uutmoodi paketiga, mis sisaldab endas alati kõige värskemate uuendustega Office 365 tarkavara ning tippklassi viirusetõrjet ESET,“ märkis Talve.

Tema kinnitusel muutub Microsofti grupitöö- ja kontoritarkvara Office 365 Eestis üha populaarsemaks ning seda kasutavad paljud eri valdkondade ettevõtted.

Office 365 näol on tegu ühe paremaid võimalusi pakkuva kontoritarkvara kogumiga – alustades Wordist-Excelist kuni e-posti ja grupitöölahendusteni. Grupitöövahendid võimaldavad kolleegidel näiteks dokumente samal ajal muuta või kalendreid ja kontakte jagada. Lisaks on võimalus luua projektipõhiseid suhtlusgruppe või ettevõtte siseveebi.

Office 365 võimaluste nimekiri on tegelikult tunduvalt pikem. Kogu info, mis tarkvara kasutamisel tekib, salvestatakse turvaliselt Microsofti pilves ning seetõttu puudub ettevõttel vajadus kalli serveri ostmiseks ja haldamiseks. See on aga oluline kulude kokkuhoidmise koht. Pilveteenuse kaudu on info ja failid kättesaadavad praktiliselt igast internetiga varustatud arvutist või nutiseadmest. Oluline on ka see, et olenevalt paketist saab teenusega Office 365 tarkvara kasutada kuni viies erinevas seadmes.

Moodsale ja alati värskeimale kontoritarkvarale lisaks on igas arvutis kohustuslik ka viirusetõrje ja nuhkvara kaitse. Arvuti Stardipakett sisaldab maailmas tunnustatud viirusekaitse tarkvara ESET Endpoint Antivirus, mis hõlmab lisaks viiruste tõrjumisele tarkvara pidevat ja automaatset uuendamist.

„Võin kinnitada, et Arvuti Stardipakett on uus normaalsus arvuti ostmisel, kuna ta lahendab kõige olulisemad igapäevased IT-küsimused. Väiksemates ettevõtetes pole enamasti IT-spetsialisti, kuid arvutite ja programmide kallal pusimine võib nõuda tõsiselt palju aega,“ lisas Talve.

Tema sõnul saab Arvuti Stardipaketi soetada endale alates 5,1 eurost kuus (arvuti kohta). „Soovitan Arvuti Stardipaketti uue arvuti ostmisel, sest siis ei pea muretsema selle pärast, kust saada arvutisse vajalik kontoritarkvara ja viirusekaitse ning kes selle installeerib ja seadistab. Loomulikult võib paketi võtta ka olemasolevasse arvutisse,“ lisas Talve.

Telia Arvuti Stardipaketi tingimuste ja hindadega saab lähemalt tutvuda Telia veebilehel.

Jaga
Kommentaarid