Su elu ei lähe lihtsalt mööda – sa naudid seda täiel rinnal igal hetkel. Aega ei saa raisata, sul on vaja avastada, lõbutseda, proovida ja asju kogeda. Sa armastad muusikat, mis sind iga tujuga saadab. Sa peatad aja, tehes pilte kohtadest, kus käid, ning inimestest, keda kohtad. Sa pead alati ühendust, oled kogu aeg kõigega kursis ja tead kõike, mis ümberringi toimub. Kas oled märganud, kui oluline on su nutitelefon selle kõige juures? See on sinu kontrollkeskus ja väline mälu, päevik ja ustav kaaslane. Seega on loogiline, et telefon peaks olema samasugune nagu sina: kiire, dünaamiline, aktiivne. See peab sinuga sammu pidama.

Telefon P9 Lite 2017 on disainitud just täpselt selliseks. Juba algusest peale, kõige esimesest visandist joonestuslaual, oli selle kallal töötanud inseneridel üks ülesanne: luua seade, milles oleks elegantsus ja stiil kombineeritud suurepärase akukestvusega ning mis suudaks kasutajale ehk sulle pakkuda piisavat jõudlust, et telefon jõuaks sinuga sammu pidada.

Selle ülesande täitmiseks otsustasid disainerid kasutada protsessorit HiSilicon Kirin 655, mis pakub pikka akukestvust ja suurepärast jõudlust. Kuidas see võimalik on? Protsessoril on kaheksa Cortex-A53 arvutustuuma, ent need kõik pole ühesugused. Neljal neist on taktsagedus 1 GHz ning need on disainitud vähest jõudlust nõudvate tegevuste sooritamiseks. Seega vähendavad need energiakulu ja kui sul pole parasjagu vaja, et telefon töötaks täiel võimsusel, töötab see energiasäästlikult, pikendades sellega aku eluiga. Ülejäänud neli tuuma täidavad teist eesmärki. Need 1.7 GHz taktsagedusega tuumad annavad sinu nutitelefonile P9 Lite 2017 hulgaliselt arvutusvõimsust ja tohutult lisajõudlust.

Nii nagu arvutitel, on ka su nutitelefonil vaja piisavalt mäluruumi, et see suudaks kiirelt ümber lülituda piltide tegemiselt Facebooki, Snapchati ja veebilehitsejale, mängides samal ajal taustal Spotifyst muusikat. Nutitelefonil P9 Lite 2017 ei saa vaba mälu kunagi otsa, sest sel on 3 GB muutmälu, mis tagab kõikide rakenduste sujuva töötamise.

Samuti ei pea sa muretsema, kas sul on piisavalt ruumi kõikide tehtud videote, jäädvustatud fotode ja allalaaditud muusika jaoks. 16 GB sisemälu on siin suureks abiks. Ent sellist asja nagu liiga palju vaba ruumi pole olemas ning mõnikord saab see otsa täiesti ootamatul hetkel. Õnneks on sul selle nutitelefoniga alati olemas tagavaraplaan: microSD-kaardipesa võimaldab telefonimälu suurendada kuni 256 GB võrra.

On veel üks asi, millele tihti uut telefoni valides tähelepanu ei pöörata: operatsioonisüsteem. On ilmselge, et see peaks olema Android. Kõik rakendused, mida oled harjunud kasutama, on sellel saadaval ning erinevate tootjate loodud lisaseadmed töötavad sellega samuti, nii et ühilduvuse pärast ei pea muretsema. Huawei on hoolitsenud ka selle eest, et sul oleks Androidi eriti mugav kasutada. Nad on loonud oma kasutajaliidese EMUI, mille versioon 5.0 on nutitelefonil P9 Lite 2017 saadaval. EMUI on selge ja minimalistlik kasutajaliides mitmete lisafunktsioonidega, mis muudavad su elu lihtsamaks ja telefoni kasutamise mugavamaks.

Huawei P9 Lite 2017 kohta saad rohkem informatsiooni siit.

Jaga
Kommentaarid