Päris ametlikuks sellist abielu Hiina seadusandluse kohaselt tunnistada ei saa, aga tseremoonia toimus ja Jiajia ema ehk roboti ämm ning mõned lähedased sõbrad olid kohal. Zheng töötas ise varasemalt Huaweis, enne kui tehisintellektiga tegeleva idufirma asutas.

Robotiga abiellumine ei tulnud siiski päris tühja koha pealt. 31-aastasele Zhengile avaldati pidevalt survet, et ta ikka kellegi ära võtaks. Ent Hiinas pole see nii lihtne. Riigis on teatavasti jätkuvalt kehtimas ühe lapse poliitika ja ainult soo põhjal tehtavad abordid on üsna tavalised. Ning nende puhul otsustavad vanemad enamasti poisslapse kasuks, mis tähendab, et Maailma Majandusfoorumi andmeil on tänaseks on Hiinas iga 100 naise kohta 113,5 meest. Meestel pole lihtne endale naisi leida.

Roboti nimi on Yingying ja see oskab pisut lugeda, saab aru sellest, mis piltide peal on ja suudab isegi paar sõna rääkida. Zheng on hetkel töötamas oma abikaasa tarkvarauuenduse kallal, tänu millele suudaks see ka ise käima hakata, mõningaid majapidamistöid teha ja pisut rohkem rääkida. Praegu peab Zheng oma kaasat lihtsalt tassima, kui on vaja, et see mingisse teise kohta jõuaks.

Futurism nendib, et ehkki reaktsioonid ebatavalisele liidule on mõistagi seinast seina, on see ikkagi selge näide sellest, kuidas ja kuhu suhted ja intiimsus jõudsalt areneva tehnoloogia tingimusis arenemas on. Kas see on negatiivne, positiivne või jääb tõde kusagile vahepeale - selle üle on võimalik igaühel ise otsustada.