1. Necker Nymph: Richard Bransoni isiklik allveelaev sõidab kiirusega kuni kuus sõlme (11,1 km/h), sukeldub kümne meetri sügavusele ja mahutab kolme inimest.
2. Spy Master: vabamüügis olev allveeskuuter, mis maksab kuni 15 700 eurot, sukeldub kuni 12 m sügavusele ja liigub kiirusega kaks sõlme. Sõidab sellega küll vaid üks inimene.
3. U-Boat Submarines: kuigi nimi meenutab pigem sõjaajalugu, on tegemist kaasaegsete personaalsete allveelaevadega, mis suudavad sukelduda isegi sada meetrit.
4. SportSub Collection: terve rida individuaalselt kohandatud allveesõidukeid, hinnaklassis 30 000 kuni viis miljonit dollarit.
5. Phoenix 1000: väidetavalt suurim ja luksuslikum eraallveelaev maailmas. Mahutab kolmeliikmelist meeskonda ja kümmet külalistetuba, laeva maksumusega 78 miljonit dollarit.
Phoenix 1000. https://www.richandloaded.com
6. EGO Compact: veel üks perekond individuaalselt ehitatud allveelaevu, võimaldades mereelu imetleda ilma haitoiduks saamata.
7. Killer Whale Submersible: see alus on juba ise mõeldud teisi mereelukaid hirmutama, kuna kuju on laenatud mõrtsukvaalalt.
https://www.hammacher.com
8. Triton Personal Submarines: nendega on võimalik sukelduda vähemalt 1000, võibolla isegi 10 000 meetrit.
9. VAS Submarine: kallemaid eraallveelaevu, mis täna saadaval, hinnaklass keskmiselt kaks miljonit eurot.
Nautilus VAS. https://www.superyachts.com
10. Scubster: "taskuallveelaev", enamikus mõeldud abistamiseks mere-ekspeditsioonidel, erakordselt kiire ja manööverdusvõimeline.
11. Seabreacher X: see tipptasemel veealune multimeediakeskus on saanud samuti kuju veealustelt suurelukatelt.
12. DeepFlight Super Falcon: Kiirusega kuus sõlme võimaldab see alus ligi pääseda ka raskemini ligupääsetavatesse kohtadesse vee all.
Võrdluseks veel teine edetabel, hinnaklassi arvestades: