Wazer on aga nüüd uus veejoaga lõikamise masin, mis võimaldaks sama tööd ära teha oluliselt vähema rahakuluga, kusjuures tegemist on kergesti liigutatava ja paigaldatava, kaasas kantava aparaadiga. Ehitasid selle aparaadi Pennsylvania ülikooli tudengid ja nagu näha on aparaadi kasutamine ülimalt lihtne. Vaja vaid ühendada aparaat sülearvuti külge, anda aparaadile lõigatava eseme täpne kuju, asetada lõigatav toormaterjal aparaati, ühendada aparaat stabiilse veeühendusega, täita abrasiivse materjali karp ja anda käsk tööle hakata. Ennekõike aga, kuna aparaati ümbritseb kindel kest, on ta ka ülimalt turvaline kasutada.

Wazer kasutabki kõrge rõhu all oleva vee ja liivataoliste abrasiivsete osakeste (mis saadud purustatud mineraalidest) koostegevust, et lõigata läbi ka terasest, titaanist, alumiiniumist, klaasist, kivist, keraamilistest plaatidest või süsinikukiududest. Lõike laiuseks on 1,5 millimeetrit. Lõike sügavuseks terasel 3/16 tolli, pehmematel materjalidel kuni üks toll (2,54 cm).

Kui tavaliselt samasugused tööstuslikud lõikajad maksavad turul alates 200 000 dollarist, peaks ühe Wazeri hind olema 5999 dollarit. Massitootmisse antakse Wazerid aga järgmisel aastal.

Väidetavalt on aparaat odavam ka selle tõttu, et vajalikku veesurvet on suudetud vähendada. See ei vähenda aparaadi lõigete täpsust, kuigi pikendab lõikamisele kuluvat aega. Näiteks jalgratta ketimehhanismi suure hammasratta lõikamisele kulub 168 minutit.

Wazer alustas rahakogumist Kickstarteris 12. septembril, eesmärgiga koguda tootmise alustamiseks 100 000 dollarit. Kuigi 52 päeva on neil veel aega raha koguda, on ligemale miljon dollarit annetajatelt juba koos. Wazerit lubatakse esimestele tellijatele hinnaga 3599 kuni 4499 dollarit tükk, kuigi esialgu võetakse vastu tellimusi vaid USA-st ja Kanadast.

Muide, vanim patent veejoaga lõikamise kohta pärineb juba aastast 1933.