„Seni pole selge, kui palju tuleb kutsuda tudengeid ning kas see hakkab olema tasustatud töö või korraldame selle lihtsalt tudengipraktikana. Vaevalt lastakse tudengeid siiski kõrget kvalifikatsiooni nõudvatele töödele, kõige tõenäolisemalt kaasatakse nad montaaži- ja inseneritöödesse,“ ütles Starovoit Lenta.ru vahendusel.

„Igal juhul aitab osalemine sellises projektis kaasa tudengite professionaalsele tulevikule ja kaunistab nende portfooliot. Tudengil on tema karjääri järgmistel etappidel võimalik näidata, et ta osales juba tudengina silla ehitamisel üle Kertši väina,“ lisas Starovoit.

19-kilomeetrise silla ehitamine üle Kertši väina on määratud aastatele 2014-2018. Ehituse maksumuseks on praegu hinnatud üle 228 miljardi rubla (4,3 miljardit eurot). Venemaa transpordiminister Maksim Sokolov teatas septembris ehituse esimese etapi algusest.

Krimmi esindaja Venemaa presidendi juures Georgi Muradov tegi 29. oktoobril ettepaneku rajada silla asemel tunnel. See maksaks tema hinnangul palju vähem – 60-80 miljardit rubla (1,1-1,5 miljardit eurot).