Baltimaades esmakordselt kasutatud uudse tehnoloogia abil liigutati eelnevalt betoneeritud 325-tonnine sildeehitis oma projektijärgsele asukohale. Teostati üle 10 000 m³ mullatöid ning viaduktile paigaldati uus raudtee pealisehitus. Kahe ööpäeva jooksul oli viadukti ehitusega ametis üle 70 ehitusspetsialisti.

Nordecon ASi insenerehituse direktor Reedik Raudla märkis, et selline saavutus on võimalik vaid platsimeeskonna hea projektijuhtimise ja kõigi osapoolte eduka koostöö tulemusel. „Liikluse, eriti veel raudteeliikluse katkestamisel on määrava tähtsusega aeg ja seetõttu on eriti oluline tegevuste planeerimine ning täpne juhtimine. Meil õnnestus jälle kord tõestada, et väga hea meeskonnatöö puhul on võimalik täita ülesandeid, mis esmapilgul tunduvad võimatud,” lisas Reedik Raudla.

Nordecon AS (www.nordecon.com) on 1989. aastal asutatud Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid. Alates 2006. aasta maist on Nordecon noteeritud NASDAQ OMX Tallinna börsil. Kontserni kuulub lisaks emaettevõttele üle 10 tütarettevõtte. Kontserni konsolideeritud müügitulu oli 2013. majandusaastal ligi 174 miljonit eurot ja puhaskasum 4,6 miljonit eurot. Kontsern annab tööd üle 700 inimesele.