Kuid tegelikult ei ole see paratamatu, sest Homme lõi käed Philipsiga ja kõikidel meie Facebooki fännidel on suurepärane võimalus võita endale moodne ja võimekas Philipsi viienda klassi elektripardel. Loosis võivad osaleda kõik Facebooki fännid- võidad sa selle endale või enda mehele, ei ole oluline. Oluline on, et kui sa tahad sileda lõuaga ringi käia, siis seda pead sa ka saama.

Valisime auhinnaks just Philips Shaver Series 5000, sest sel on MultiPrecision terade süsteem, mis kergitavad karva, mis on end näo ligi surunud ja lõikavad selle hästi näo lähedalt. Ka on masinal Flex raseerimis pead, mis liiguvad viies suunas, et ka ebastandardsema näoga mees saaks soovitud tulemuse. Ka ei pea masina hooldamise ja puhastamise pärast muretsema- kõik vajalik on kaasas, mis teeb seda sinu eest. Sinu asi saab olema vaid nupuvajutus.

Meie oleme valitud auhinnaga väga rahul ja anname selle ühele teist, kes soovist meie Facebooki lehel teada andnud on. Ole lihtsalt veendunud, et sa oled Homme.ee lehte laikinud ja kirjuta kommentaariks, et millistest meesteteemadest sooviksid meie portaalis edaspidi rohkem lugeda. Edu kõikidele osalejatele. Osalemiseks klõpsa alloleval lingil.