See tähendab, et isegi kui poiss on suureks kasvanud ja abiellunud, jääb ta alati tundma, et teine naine võiks tema põhivajadusi täita.

"See tutvustab talle Teise Naise kontsepti," ütleb 85aastane Friedman Telegraphi vahendusel. "See lööb tema mõistuses lahku naise, keda peab oma sünnipäraseks emaks, ja naise, kellega on tõeline igapäevane suhe: kes teda vannitab ja parki viib, ja kellega ta tunneb täielikku üksolemist."

"Ta kasvab selle tulemusel üles ideega, et kuigi ühel päeval tuleb täita abielu sotsiaalsed ja seksuaalalased formaalsused, mõtleb ta samal ajal ka teisest naisest, kes mitte ainult ei tea ta kõiki vajadusi, vaid ka täidab neid."

Ka tüdrukbeebid pole selle vastu immuunsed, väidab Friedman. Lapsehoidja, täidab neid n-ö vajadusevaakumiga, mida nad üritavad tulevikus täita narkootikumide, alkoholi, seksuaalsuhete ja rahaga.

Mees tunnistab, et tema kommentaarid ei kogu ilmselt populaarsust naiste seas, kes tunnevad, et neil on õigus karjäärile ja seltskondlikule elule ka lapse kasvatamise kõrval. Paraku on ka lapsel õigus – õigus temaga 100 protsenti seotud naisele.

Friedman peab lahenduseks mitte palgata lapsehoidjat enne tite esimese eluaasta täitumist.

Raamat "An Unsolicited Gift: Why We Do What We Do" uurib ka üldisemalt, kuidas vanema-tita suhe mõjutab lapse hilisemaid valikuid karjääri, lõõgastuse ja elustiili osas.