Sellega peaks juba Indiale omane keskkonnalähedane külaelu leidma oma oavarre, mida mööda pilvedesse ronida, kuna Hyperions on kokku kuuest tornist koosnev kompleksne puitehitis, mille vahel kõrguvad sillad muudavad paremaks ka sellise küla elanike omavahelise suhtluse.

Ja kui Callebauti idee teostust leiab, võiks esimene selline vertikaalküla kerkida juba aastaks 2022 India pealinnas New Delhis.

Mõistagi, 21. sajandile kohaselt peaks hoone olema isemajandav, ammutades energiat tuulest ja päikesevalgusest, sadevete kogumise ja heitvete puhastamissüsteemid peaks võimaldama erksaid vee- ja valgusmänge.

Hoonel on küll ka tugev vundament ja betoonist ja terasest tugisüsteemid, samas peaks sellises rohelises vertikaalkülas olema piisavalt ruumi nii inimestele kui ka nende kodu- ja kariloomadele, vahendab Gizmag. Elanikud saavad avaratel rõdudel, seintel, katustel ja kasvuhoonetes oma juur- ja puuvilju kasvatada. Veepuhastussüsteemid annavad ruumi ka kalakasvatusele.

Maailma kõrgeima puu järgi nime saanud tornides peaks olema piisavalt eluruumi kokku 36 korrusel, ehk tegemist on tõesti külaelu kolimisega pilvelõhkujasse.