Rendileping annab selle, ühe maailma suurema vabalt püsti seisva (freestanding) angaari, Google'i allettevõtte Planetary Ventures käsutusse 60 aastaks. Hoone ise sai katte peale juba 1933. aastal, terassõrestikuna koos püsiv angaar on ankurdatud betooni, ja ruumi on selles 32 000 ruutmeetrit. Angaari pikkuseks on 345 meetrit, laiuseks 94 meetrit, ehk põhimõtteliselt mahuks sinna ära ka maailma suurim lennukikandja.

Algselt pidi ta küll majutama ameeriklaste kahte tsepeliini USS
Akron (ZRS-4) ja USS Macon (ZRS-5), mis aga kehva ilma ja ehituslike
vigade tõttu peagi purunesid. 1933. aastal valminud aerodünaamilise ehitise arhitektiks oligi tähtsamaid tsepeliinide kujundajaid, sakslane Dr. Karl Arnstein ja hoone meenutab pisut maasse paigale pandud hiiglaslikku lennuvahendit.

Viimastel aastatel on Moffetti angaar nr 1 olnud NASA Amesi uurimiskeskuse käsutuses, kuid hoone, kust on teele saadetud näiteks Kepleri kosmoseteleskoop ja Kuu-satelliit LADEE, on osutunud NASA-le liiga kulukaks. Seda hoonet Google'ile rentides säästaks kosmoseagentuur aastas 6,3 miljonit dollarit. Probleem on selles, et hoone vajab remonti ja on üks ohustatumaid kultuurimälestisi USA-s. Kava hoonelt väliskest maha võtta kutsus esile protestiliikumise.

Planetary Ventures, mis sõlmis rendilepingu Google'i allettevõttena, kavatseb alustuseks süstida kolme angaari, kahe stardiraja ja lennujuhtimiskeskuse restaureerimisse 200 miljonit dollarit. Tulevikus kavatseb aga Google sealsetes ruumides keskenduda uute tehnoloogiate ja robotite arendamisele, mis võimaldaks neilgi asuda kosmost vallutama.

Ja kui juba Californiast jutt, kuulub lennuvälja juurde ka korralik golfiväljak.