Hindud avastasid ka male, traadita side ja tammid, rääkimata gravitatsiooniseadusest, mis oli neile teada kaua aega enne seda, kui sir Isaac Newton õunaga pihta sai.

Need väited kõlavad otsekui väljavõtted menuka komöödiasarja “Goodness Gracious Me” tegelase Mr Everything Comes From India suust. Uhke isa räägib lastele, et Jõuluvana ja Superman pärinevad Indiast, kuna ühel on habe ja teine elab kohas, kus tal õnnestub rongidest kiiremini joosta.

Aga hindu natsionalistid ei tee ajalooliste saavutustega nalja, vaid väidavad, et see on tõepoolest nii. Rashtriya Swayamsevak Sangh on toonud hindude saavutused välja brošüüris “We’re Proud To Be Hindus”.

Nad väidavad, et asteekide templid näitavad, et hindud elasid Mehhikos kaua enne seda, kui Kolumbus 1492. aastal Ameerikasse jõudis. Nad tunnistavad valeks ka väited, et male pärineb Pärsiast, ja väidavad, et tegelikult on see iidne india mäng. Tuleb välja, et Marconi ei leiutanud raadiot, et seda tegi Jagdish Chandra Bose ning et tammitehnoloogia töötati välja Saurashtras (praegune Gujarat).

Indialased olid ka väljapaistvad astronoomid ja matemaatikud, edestades nii Newtonit kui Pythagorast, kelle teoreem oli kirjas India Shilpa Sutras kaua enne seda, kui kreeka keel sündis, väidab RSS.

RSS väidab, et vanades veedades mainitakse ka elektrit, magnetismi ja päikeseenergiat ning et hindud leiutasid kümnendsüsteemi. Samuti väidavad nad, et Sanskrit on Euroopa keelte ema ning sobivaim arvutikeel. Kirurgia isa aga olevat Shushruta, kes sooritas plastilisi operatsioone 600 aastat e.m.a.

Oponendid — peamiselt moslemid ja kristlased — peavad RSS-i poolfašistlikuks äärmusorganisatsiooniks.

Vähemalt ei saa nad väita, et hindud leiutasid Suurbritannias menuka India toidu Chicken Tikka Masala, mis on briti roog. Briti kokad leiutasid selle 1960tel ja nüüd on see nii edukas, et seda eksporditakse Indiasse.