Kadi oli finaalis vastamisi oma sugulase Viktoria Siiguriga. Tema 15 elemendist koosnenud Rube Goldbergi masin oli aga töökindlam ja kestis peaaegu 100 sekundi lähedale.

See tähendas, et Kadi on "Rakett 69" kaheksanda hooaja võitja ning ühtlasi ka 10 000 euro suuruse teadusstipendiumi omanik.

"Kogu teekond "Rakett 69" saates on olnud erakordselt võimas!" sõnas Kadi kokkuvõtvalt. "Mis mulle on tulnud kasuks, on loogiline mõtlemine, mida "Raketis" on väga-väga vaja. Ja lisaks oskus oma ärevust panna hoopis keskendumiseks, kui väga vaja on. Ning lisaks tohutu tahe võita."

Mida Kadi oma teadusstipendiumiga edasi teeb, gümnasist veel täpselt ei tea. Küll on kindel siht olemas, millist eriala õppima minna.

"Edasi tahaksin õppida keemiat. Ma pole veel päris kindel, kas ma tahan seda teha Tartu ülikoolis või kuskil välismaal," jättis Kadi praegu otsad lahti.

Ja kus näeb Kadi ennast 10 aasta pärast? Töötamas kodumaal või mõnes välismaa ülikooli uurimisgrupis, otsimas lahendust mõnele olulisele probleemile? "Kavatsen tulevikus kindlasti teadusega tegeleda, lähen kõigepealt ülikooli ja vaatan, kuhu mind tee sealt edasi viib," kõlas Kadi aus vastus.

Forte soovib Kadile palju õnne ja tuult tiibadesse!

Vaata fotogaleriid "Rakett 69" finaalist: