Tegu on kiirelt paigaldatavate majakestega, mis pakuvad vaatamata oma peenelt haprale väljanägemisele alternatiivi igasuguste palkidest suve-, jahi- ja elumajakeste kõrvale. Nende nö.
party-trick
on aga võimalus maju soovi korral 180 kraadi ulatuses pöörata.

Lisaks sellele, et suvila liigutamine ümber oma telje meeleolukas välja näeb, saab niimoodi näiteks päevitada hommikust õhtuni ühes ja samas toolis — lihtsalt reguleerid aeg-ajalt nupust maja taas nihkunud päikesevihku. Ja kui terrassile kavandatud romantiline õhtusöök ähvardab tuule suunamuutuse tõttu läbi kukkuda, võib avaldada külalistele muljet oma maja lihtsalt looduse stiihiat trotsides iilidest vaiksemasse suunda lükates, majamehhaanika pult peos, loomulikult.

Mujal maailmas on liikuvaid maju ikka aeg-ajalt esile kerkinud. Viimastel aastatel on üks arhitekt edendanud agaralt ideed pöörlevate korrustega tornmajadest, kus miljonivaade oleks vahelduv ning mille magamistubades ei hakkaks koidukiired kunagi magajaid häirima.

Sellised peaaegu pöörlevad paviljonid on tüüpmajadele tavatult kena arhitektuuriga, kuna need on projekteerinud professionaalne arhitekt, mitte keegi insener, kes igapäevaselt standardlahendusi välja töötab. Sten Ader on Eesti noorema põlvkonna arhitekt tegeleb töödega väikevormidest planeeringuteni välja.

Esimesed EasyHome nime kandvad mobiilsed majad on vabariigi muldrikele juba paigaldatud. Majad on looduslikust materjalist, fassaadidel kohtab isegi kimmi jms.

Suurim maja maksab veidi üle 1,1 miljoni krooni. Pisim produkt nimega MINI aga 320 000 krooni. Kõik on hinna sees peale maja kohale vedamise kulu, mis sõltub kohast. Funktsioon nimega NAVI — maja pööramise mehhanism — maksab sõltuvalt maja suurest suurusjärgus 60 000 krooni.