15,5 meetri pikkune Voyager ühendab endas kaht Boeingu mehitamata allveealust (ingl UUV; unmanned undersea vehicle): 9,8 meetri pikkust Echo Seekerit ja 5,5 meetrist Echo Rangerit, vahendab Gizmag.

Sarnaselt varasematele mudelitele on Voyager konstrueeritud veel all teaduslikel, sõjalistel või muudel eesmärkidel autonoomselt andmeid koguma. Erinevalt eelmistest mudelitest ei piirdu selle väljasõitude kestus kahe kuni kolme päevaga. Tänu täpsustamata „korduvlaetavatele hübriid-toitesüsteemile“ (hybrid rechargeable power system) võib Boeingu uusim droonpaat vajadusel meresügavustes omapäi liigelda mitu kuud järjest.

Teine oluline uuendus Voyageri juures on, et seda ei tule enam abialuse pardalt vette lasta või selle abil veest üles korjata. Täiendatud konstruktsioon võimaldab allveepaadil startida rajatisest merekaldal ja sinna ka naasta, mis tähendab kokkuhoidu täiendava pealvee-aluse ja selle meeskonna arvelt. Vajadusel võib Voyager regulaarsete ajavahemike tagant automaatselt pinnale kerkida ja avada kokkupandava antenni andmete edastamiseks kasutajale.

Katsed Echo Voyageri töökindluse hindamiseks avamere-tingimustes viiakse läbi tänavu suvel California ranniku lähistel.