Tööjaam Brody WorkLounge on konstrueeritud neid probleeme trotsima. Disain on kapseldava iseloomuga: privaatsussirm varjab stiimuleid, mis eksitavad meid, kui märkame midagi perifeerses vaateväljas liikumas. Kookon-töölaud on mõeldud n-ö psühholoogiliseks turvatsooniks, kus on lihtne töösse süveneda kindla teadmisega, et keegi ei saa kasutajale selja tagant läheneda, vahendab Gizmag.

Uudse konstruktsiooniga tööjaamakesed peaksid ettevõtetel ja organisatsioonidel aitama ka olemasolevat põrandapinda paremini ära kasutada. Nimelt on mooduleid võimalik paigaldada eraldiseisvatena, aga ühendada ka pikkadeks töölaudadeks, mis ometi pakuvad igale üksikkasutajale piisavalt privaatsust.

Kompaktses kabiinis pole palju üleliigset ruumi, kuid igas moodulis leiduvad siiski väike hoidla isiklike asjade jaoks, külgnev tugipind, mis võib puhkeasendis toimida ka käetoena, ning LED-valgusti. Loomulikult hõlmab disain ka peamist tööpinda, mida on käänduva toe abil võimalik seada kuni 40-kraadise nurga alla. Tööpind võimaldab paigaldada sülearvuti ekraani täpselt silmade kõrgusele, mis kasutusmugavust veelgi suurendab.

Lisaks eksitavate stiimulite varjestamisele ja ruumisäästlikkusele on töökapsli disaini juures peetud silmas ka seda, et kasutajal peab olema mugav selles päev läbi tööd teha. Sisseehitatud tool rajaneb ettevõtte patenteeritud tehnoloogial LiveLumbar, mis toetab selga vajaduseta kontoritoolide juures nii tavalise alaselja-tühemiku järele.

Nagu kõik korralikud nüüdisaegsed kontoritööjaamad, on ka Brody WorkLounge varustatud seinakontaktiga.

Tootjafirma Steelcase peab Brody WorkLounge’i sihtrühmaks äriettevõtteid ja ülikoole. Tööjaamade hinnad algavad 2700 dollarist (u 2500 eurost); lõplik hind sõltub valitud konfiguratsioonist ja pinnakattematerjalidest.

Toode on saadaval mitmes värvustoonis ja eri konfiguratsioonidega, millest mõnedele on lisatud ka jalatugi.

Brody WorkLounge. Foto: steelcase.com

Brody WorkLounge. Foto: steelcase.com