Iga “mõis” ehk moodul on kasutatav eraldise ujuvelamuna, kuid neid saab ka hulgakaupa parrastpidi kokku liita mitmesugusteks suuremateks integreeritud kompleksideks. 65 ruutmeetrise pindalaga mooduleid on võimalik täiendada laia valiku mugavustega nagu sisseehitatud basseinid ja päevitusterrassid, vahendab Daily Mail.

Suursuguse ujuva eramu keskel asub läbipaistvast akrüülplastist toru, mis laskub otse ookeani, pakkudes võimalust täispanoraamseteks veealusteks vaatlusteks. Igasse moodulisse saab ehitada tellija soovidele vastavaid magamistubasid, vannitube ja tekirajatisi.

“SeaScape’i oluliseks plussiks on uhke allvee-magamistuba,” kommenteeris ettevõte. Igasse moodulisse saab paigaldada vastupidavast akrüülplastist neljameetrise läbimõõduga toruja magamistoa, mis kujutab endast ahvatlevat müügiargumenti turul, kus midagi tõeliselt uut ja teistsugust on üha raskem luua ja kogeda.

Varem ujuva saarega Project Utopia tuntust kogunud ettevõte BMT Asia Pacific on välja töötanud kontseptuaalse nägemuse ujuvast luksusvillast, mis on kavandatud ankrusse heitma ranniku lähedal rahulikumates merevoogudes. Lisaks sõna otseses mõttes kalade seltsis suikumist võimaldavale allvee-magamistoale saab SeaScape’i olemasolevat põrandapinda suurendada täiendavate ujukitega.

Hetkel eksisteerib SeaScape vaid digitaalselt visualiseeritud ideekavandina ning BMT Asia Pacific pole konstruktsiooni peenemaid üksikasju tutvustanud (võib-olla sellepärast, et neid pole veel olemas). Kontseptsiooni kohaselt aga peaks luksusvilla toetuma kolmnurksele ujukile pindalaga 65 ruutmeetrit ning seda peaks olema võimalik täiendavate ujukmoodulitega laiendada 167 ruutmeetrini. Seni pole päris selge, kuidas ujuvrajatise külge lisaujukeid kinnitatama hakatakse, kuid ettevõtte esindajate kinnitusel on see lihtne protsess.

Ujuveramud on kavandatud kokkupandavateks ning neid on lahtivõetud kujul lihtne tavaliste merekonteineritega transportida. Ehitusmaterjalidena kavatsetakse rakendada laevaehituses kasutatavat alumiiniumit ja klaaskiudu.