Nii senaatorite esindaja kui ka Mark Zuckerberg ütlesid oma avasõnad ja siis järgnesid küsimused.

Näiteks küsiti Zuckerbergilt, kas Facebook saaks eksisteerida ilma kasutajate andmete kogumist ja müümist. Tegevjuht vastas sellele eitavalt.

Samuti uuriti, kas Facebook plaanib Cambridge Analytica, Cambridge'i ülikooli ja teisi skadaaliga seotuid kohtusse kaevata, sellele vastas Zuckerberg, et nad kaaluvad seda.

Zuckerberg käis aru andmas, milline oli Facebooki roll hiljutises Cambridge Analytica andmelekke skandaalis, millega sotsiaalvõrgustikust lekkis praegustel andmetel 87 miljoni kasutajate andmed. Zuckerberg vabandas muuseas, et Facebook ei ole teinud piisavalt head tööd oma kasutajate kaitsmisel ega sotsiaalvõrgustiku ühiskondliku mõju teadvustamisega.

Ka eilsel ülekuulamisel vastas ta senaatorite küsimustele, alates sellest kas Facebook on monopoliseisus, lõpetades sellega, kas ta näeb kunagi seda ka tasulise teenusena.

Zuckerberg selgitas muu hulgas viise, kuidas Facebook kasutajate andmeid kogub ja vaateid, kas ja kuidas tulevikus internetifirmasid reguleerida. Ta tunnistas ka Facebookiga seostuvaid üldtuntud murekohti, nagu vihakõne ja võltsuudiste levik.