Moodsamad videokeskkonnad on selle võimalusega arvestanud. Google'ile kuuluv popp videokeskkond YouTube pakub näiteks Indias juba üle kolme aasta võimalust klippe alla laadida, et offline'is nautida.

Enamike maade puhul YouTube pole sellist lahkust ilmutanud... kuni praeguseni. Nüüd on senise 16 riigi asemel see võimalus kättesaadav 125 riigis!

Kuna Google soovib mingil põhjusel Eestit mitte tsivilisatsiooni hulka arvata - proovige näiteks nende veebipoest Pixel-telefone või muid uusi poppe seadmeid osta - siis Eesti ikkagi nende 125 hulka ei kuulu.

Kui vaadata lubatud riikide nimekirja, siis selgub teatava lohutusena, et vähemalt selle uudise koostamise ajal pole offline-vaatamine võimalik ka üheski meie vahetus naaberriigis nagu Läti, Leedu, Venemaa, Soome, Rootsi või Taani.

Kui sul on allalaadimise võimalus mingil põhjusel siiski olemas, siis otsi Download-nuppu videoakna alt, realt, kus on veel nupud nagu Like (pöial püsti), Dislike (pöial allapoole), Share jt.

Allalaadimise järel vaatamine toimib siiski ainult YouTube'i äpi teel 48 tunni jooksul (mõnes riigis ka 29 ööpäeva jooksul).

Kui tahad sisu pikema aja jooksul oma seadmes talletada ja vaadata, siis pead vähemalt kord mainitud ajaperioodi jooksul internetiühenduse ja äpi käivitama.