Osaliselt on süüdi ilmselt ületootmine. Pärast sarja seniseks kõrghetkeks kujunenud väljalaset Black Flag on napilt kahe aasta jooksul ilmunud kuus jätku: põhiliinis kaks, nutiseadmetele kolm ja siis veel eraldi alaliini alustada püüdnud Chronicles.

Teose eesmärk oli AC universumit laiendada ja tavapärasest erinevat pakkuda, aga tulemus oli nii vilets, et vaevalt sellele enam lisa saame.

Ja nüüd siis on kohe ilmumas järgmine suur seiklus Assassin's Creed Syndicate, mis saabub 23. oktoobril PlayStation 4-le ja Xbox One'ile, 19. novembril aga ka Windowsi-arvutile. Asi tundub piisavalt magus, et seda endiselt selle aasta oodatumate videomängude hulka lugeda.

Fortel on tekkinud sisetunne, et arvutiväljalaske ilmumine nihkub siiski veidi kaugemasse tulevikku, aga see selleks. Praegu võime uurida, kas osta tasuks pigem PS4 või XO väljalaset.

Hind on neil ju sama, näiteks Gamestar.ee kaudu 59,99 eurot. Viimase paari aasta kogemused on aga kinnitanud, et PS4 ja XO väljalasked ei sündi teps mitte võrdsena.

Ülalolevat videot takseerides tundub, et seekord pole reliisidel siiski märgatavat vahet, vähemalt mitte sellist, mida kohe tajuks. Pilt lippab sujuvalt, tekstuuride kvaliteet on sarnane ja võrreldav. Hea teada!

Kellel on oma kogemuste põhjal teistsuguseid andmeid, visake meile uudise juurde kommentaar.