Nimelt oli mees loonud petuprogrammi nimega Elusive, mis võimaldas mängijatel vältida päris raha eest ostetava mänguvaluuta ostmist mängu mitmikversioonis. Oma programmi levitas mees loomulikult raha eest ning teenis sellega tõenäoliselt hea hulga raha.

Take-Two sai aga mehe tegevusest teada ning võttis temaga eelmisel aastal ühendust, et ta tegevuse lõpetaks. Mees küll lõpetas programmi müügi, kuid ei vastanud Take-Two edasistele päringutele - ettevõte soovis teada kui palju raha programmi müügist teeniti, et otsida probleemile kohtuvälist lahendust. Kuna mehelt vastust ei tulnud, otsustas ettevõte Pereze kohtusse kaevata.

Perez ei ilmunud aga ka kohtusse kohale ning seetõttu ei olnud kohtul otsustamisega probleeme - otsuse kohaselt rikkus Perez autoriõigusi ning peab maksma ettevõttele 150 000 USA dollari väärtuses hüvitist. Lisaks jäävad Pereze kanda ka kohtukulud, mis kokku moodustasid 70 000 USA dollarit.

Perezel jääb üle ainult saatust tänada, et ta ei sündinud Lõuna-Koreas, kus sarnase programmi loomise eest lausa reaalset vanglakaristust kandma võib minna. Eelmisel aastal sai seal Overwatchi nimelisele mängule petuprogramme valmistanud 28-aastane mees ühe aastase vangistuse osaliseks, millele lisandus kaks aastat tingimisi vangistust.