Kui plaan mobiilimänge toota kõrvale jätta, pole Nintendo siiski üldiselt huvitatud, et nende loodud tegelased ja kaubamärgid võõrastesse teostesse ja platvormidele jõuaksid. Sellepoolest on Mario seiklemine Minecraftis muidugi ootamatu uudis.

Meie lemmik vuntsidega torumees jõuab siiski ainult Wii U väljalaskesse, mis ilmus algupäraselt möödunud detsembris ja on seni üsna leigelt vastu võetud.

Nii et Nintendo jagab kullakallist kangelast välja ainult oma mänguseadme piires, ilmselt lootuses Wii U Minecrafti müügiedukamaks muuta.

Tasuta allalaaditav täiendus saabub Minecrafti mai jooksul. See sisaldab Mariot ja temaga seotud tegelasi (Luigi, printsess Peach, Bowser, Wario, Toad), esemeid, muusikat ja isegi Mario-teemalist keskkonda, kui sa pole valmis kõike ise ehitama.

Nintendo teatab, et materjal pärineb mitmest teosest (Super Mario World, Super Mario 64 ja Super Mario Sunshine), mis tähendab, et leidub sobivat mitmele eelistusele.

Mario-pakett lisandub ka Wii U Minecrafti uuendatud karbivariandile, mille leiab vähemalt USA-s müügilt alates 17. juunist, hinnaga 29,99 dollarit.

Wii U tänavune lõbuvara-valik on nõrk, nii et äkki suudab Mario siiski ka Minecrafti müüki edendada.