For Honor võeti mitmete kriitikute poolt positiivselt vastu ja teost müüdi esimesel müüginädalal samuti hästi. Kuid järgnenud nädalad pole just väga kiita olnud. Probleemid p2p-ühendusega on peamiseks põhjuseks, miks inimesed kohe mitte rahul pole, kirjutab ajaveeb M Kuubis.

Samal ajal on Redditi kasutaja bystander007 teinud väikest arvutustööd ja selgitanud välja, kui palju lähevad mikrotehingud mängus sulle maksma, kui soovid lahti lukustada kõigi 12 kangelase asjad.

Bystander007 arvutuste järgi läheb see sulle maksma 1 098 000 mängusisest raha. Sellise summa ostmine pärisraha eest läheb sulle maksma üle $700/€700.

Kui sa aga arvad, et raha raiskama ei hakka ja sa tahad selle summa kokku saada lihtsalt mängides, siis eraldades selleks kuni kaks tundi päevas, võtaks see sul aega 915 päeva.

Neile, kes peaksid kommenteerima/küsima “Kas sul on tõesti kõik need asjad vaja lahti lukustada?”, vastab bystander007 lihtsalt "Jah, sest ma maksin selle mängu eest ja tegemist on põhisisuga, mis on juba baashinna sees, mille eest ma maksin. Ja seetõttu peab mul olema võimalus lahti lukustada kõik asjad, mida ma tahan lahti lukustada. Ja see ei tohiks võtta kaks aastat mul aega!"

Mida arvad sina sellistest mikrotehingutest? Kas mängude arendajad on oma mikrotehingutega liiale läinud? Kas inimesed peaksid asjade lahti lukustamiseks maksma lisaraha või kulutama ebatavalise hulga aega, et juba makstud asja sisule ligi saada?