Ta tegeleb mängusessioonide edastamisega netis viimase paari kuu vältel peaaegu igal õhtul ja huvilisi täitsa leidub.

Margo kommenteerib: "Kui kolm-neli aastat tagasi oli live stream üpris harv nähtus, siis nüüd on see kogunud nii palju populaarsust, et isegi YouTube pakub sellist varianti oma kasutajatele."

Miks see nii populaarne on? "Vaatajatele on livestriim palju põnevam kui vaadata videot, mis kellegi poolt varem lindistatud ja siis üles laetud. Otseülekandena näha inimese emotsioone ja reaalajas temaga chatis suhelda.

Viimase kahe kuuga on väga palju eestlasi hakanud striimima ning peaaegu igal õhtul on keegi, kes mängib ja striimib midagi. Suurem osa Eesti juutuubereid striimib vähemalt korra nädalas, et oma vaatajatega suhelda.

Nagu mainitud, striimin ise väga aktiivselt ja tegelen ka Videokommuuniga. Keskmiselt on õhtuti vaatajaid korraga 30-50 inimest (kõik oleneb hetkel mängitavast mängust).

Iga mänguga, mis seda toetab, võite vabalt liituda, Kui kellegil huvi on siis tulgu ja visaku pilk peale.

Mängin enamasti multiplayer-mänge, kus vaataja saab liituda ja koos minuga jätkata. Kõige levinumad variandid: "League of Legends" (tasuta), "Counter-Strike: Global Offensive", "Battlefield 3" ja erinevad "Call of Dutyd"."

Millal? "Striimin laupäevast kolmapäevani ja alustan iga kord õhtuti kella 7 või 8 paiku. Kuna alles alustasin, võite vabalt kritiseerida ja proovin võimalusel parandada.

Lisaks: YouTube'is livestriimimine on ka üsna vahva asi, kui vaataja paneb pausi, saab ta iga kell seda edasi vaadata ning kui soovib edasi reaalajas vaadata, siis on ka selleks nupp olemas.

Teised lehed veel seda ei paku ning kui käid korraks eemal, ei näe vahepeal toimunut. Sai ükspäev proovitud, võiks öelda, et YouTube pakub striimijale kõige paremat kvaliteeti, ainuke kohmakas asi on Chat, see ei uuenda nii kiirelt kui teistel lehtedel (twitch.tv).