Üks tähtis mänguplatvorm* oli Rockstari hiti poolt siiski endiselt "sisse õnnistamata", aga nüüd on ka see viga parandatud.

Imetle ise ja näita sõbrale: GTA5 on ka virtuaalreaalsus-peakomplektis Rift jooksma pandud. Selle kogemusega saab igaüks tutvuda juba erinevate juutuubiklippide vahendusel.

Rifti variant valmis äsjailmunud Windowsi-väljalaske põhjal ja pole mitte täismäng, vaid mitteametlik modifikatsioon.

Modifikatsiooni autor selgitab: "Ma lootsin, et [arvutimäng] saab VR-toe. Ma ise pole missioonidest ja sellisest värgist eriti huvitatud, lihtsalt ringi kimada ja märuldada on piisavalt meelelahutuslik!"

Loodame, et GTA5 tootjad seda projekti elus hoida lubavad. Kasvõi selleks, et näha, milleks videomängud VR-seadmete abil saada võivad. Seni pole ju keegi midagi väga põnevat siin väljastanud.

* Rift on hetkel muidugi tähtis mänguplatvorm teatud kontekstis: kui uue valdkonna pioneer. Aga kui virtuaalreaalsus videomängudes tähtsaks peaks kujunema nagu tehnoloogiafirmade esindajad loodavad, siis on tähtsus juba faktiline, mitte märgiline.

Avafoto on illustreeriva eesmärgiga ja kujutab VR-peakomplekti Rift. Sellel pole kujutatud kedagi Rifti abil GTA5 nautimas.