Senise info põhjal teadsime, et tänavu on neid tulekul kaks ja mõlemad ilmuvad novembris.

Unity on uutele platvormidele (PS4, Xbox One, ka Windows PC) ja toimub 18. sajandi lõpus – Prantsuse revolutsiooni aegses Pariisis.

Rogue on eelmise põlvkonna konsoolidele (PS3, X360, kuuldavasti hiljem ka arvutile), leiab aset 18. sajandi keskel Seitsmeaastases sõjas ja meenutab ülihästi vastu võetud mullust Black Flagi, kus tähtsad on nii maised kui ka mereseiklused.

Ubisofti esindajad leiavad siiski, et meie südametes ja tihedas ajakavas peaks leiduma lähiajal ruumi ka kolme Assassin's Creedi jaoks. "Üllatav kolmas" ei ole aga tavapärane väljalase.

Foto: ekraanitõmmis

Teos kannab nime Assassin's Creed Chronicles: China (viitab eraldi alasarja avapaugule), viib 16. sajandi Hiinasse ja pakub tavapärase 3D asemel 2,5D-pilti.

See tähendab, et sina jälgid mängu kahemõõtmelisel pinnal, aga objektid ja tegelased on kolmemõõtmelised. Segane värk? Õnneks saad ülalolevast videost järele tšekkida.

Säärane muutus pole tegelikult üllatav. Tomb Raideri tegijad katsetasid sama lähenemist 2010. aastal ja tulemus oli nii popp (Lara Croft and the Guardian of Light), et nüüd on juba järg valmimas.

Igatahes, ACCC sisu kohta on teada, et peategelase on naine – Shao Jun, kellega võib tutvuda Ezio Auditore õpilasena animafilmis "Assassin's Creed: Embers" (2011) ja romaanis "Assassin's Creed Revelations". Ubisoft annab fännidele mõeldes hulganisti AC-lisatooteid välja.

Igatahes, südikas neiu notib vastaseid assassiinide Hiina osakonna heaks ja teeb seda muuhulgas Suure Hiina Müüri kandis, 16. sajandil.

Ubisoft ei paljasta veel, millal China ilmub; see saabub allalaaditaval kujul AC Unity hooajapassi ostjatele. Kuid on üsna lihtne ennustada, et hiljem saavad selle eraldi osta ka kõik ülejäänud huvilised.