Viimasest annavad märku mitmesugused postitused, mida sa oma kontol leida võid. Alustades pakkumistest, et kas tahad mingit oma postitust asja üle vaadata / taasavaldada – kuni selleni, et soovivad näiteks õnne.

Viimasega seoses juhtus möödunud pühapäeval, 12. juunil üks pikantne lugu, mida on meelelahutuslik ka siin jagada.

See päev on Filipiinides riiklik püha: 12. juunil 1898 vabanes antud Aasia riik Hispaania võimu alt.

Facebook postitas iseseisvuspäeva puhul filipiinlastele tervituspildikest ja õnnitlust, mida võid ka käesoleva uudise avapildina imetleda.

Paraku on pildil Filipiinide lipu värvid segi aetud. Tavaliselt on sinine peal ja punane all. Vastupidi on ainult sõja ajal.

Nagu arvata võib, hakkas see paljudele silma silma, Filipiinide rahvaarv on ikkagi 102,5 miljoni inimest. Paljud märkisid selle vea omakeskis või sotsiaalmeedias ära, äpardust kajastas isegi kohalik meedia.

FB esindajad parandasid vea õige pea ja vabandasid avalikult takkjärele.

"See oli tahtmatu viga; me vabandame. Me hoolime Filipiinide inimestest väga ja tegime seda sihiga iseseisvuspäeva puhul inimesi tervitada," kõlas nende selgitus ajalehes Philippine Star.

Ega asjast muud hullu polegi kui et tänapäeval liigub igasugune info, ka valeinfo, kiiresti ja tundlikumad inimesed võivad ehk närvi minna!