Päeva korraldajad tegid ülevaate, millised mobiiliäpid aitavad õues tööd teha.

Transport. Ühelt koosolekult teisele liikumist hõlbustab kodumaine mobiiliäpp Taxify. See on rakendus, mis ühendab Sind hetkega kõigi vabade taksodega, ilma helistamata.

Lõunasöök. Loomulikult on üks võimalus süüa lõunat kohvikus või teha hoopis oma toiduga piknik kuskil mõnusas pargis. Samas on olemas ka mitmed rakendused, mille abil saab endale lõuna tellida sinna, kuhu iganes soovid. Üks sellistest on näiteks TapTender.

Suhtlus kolleegidega. Jah, vahel on silmast-silma kohtumisi ja koosolekuid vaja teha. Kuid lühike infovahetus võib piirduda ka kiire Skype’i kõne või kirjaliku vestlusega. See võib olla Sul nii telefonis, tahvlis kui sülearvutis.

Väljas töötamise päev

Märkmik ja kalender. Need ajad, mil tassisime kalendermärkmikke paberkujul kaasas, on tänu digiajastule otsakorral. Selleks, et kogu vajalik teave oleks kompaktselt koos, on loodud multifunktsionaalne Evernote, mis kohandub nutitelefonide ja arvutitega.

Lepingute allkirjastamine ja pangatehingud. See ei ole küll otseselt äpp või midagi sellist, ent see on nutikas funktsioon - mobiil-ID. Lahendus, mis lubab ID-kaardi lugejata ehk juhtmevabalt allkirjastada lepinguid või teha pangaülekandeid. Kindel ajakokkuhoid ja lihtne kasutada.

Failide talletamine. Dropbox on failide jagamiseks mõeldud tasuta teenus, mis võimaldab lihtsalt ja mugavalt vahetada faile teiste inimestega. Samuti võib Dropbox’i kasutada, et jagada faile oma erinevate tehnikavidinate vahel nagu mobiil, süle-ja tahvelarvuti.

Hea lugeja, jaga meiega, millised nutirakendused Sul kontorist väljas töötamist enim soodustavad?